Sunday, August 23, 2009

ANTARA EXAM PTK DAN PILIHANRAYA DUN PERMATANG PASIR

Esok 25hb Ogos, exam PTK utk DG44..tak tau nak jawab pe., tawakal je..ambik paper koku bkn ada buku rujukan harap nota yg dibuat sendiri dan pengalaman tolong PKKK urus koku sikit2 di sekolah je.. itu pun baca sambil2 peksa ketas UP2 bdk2 form 1 dan esok gak hari mengundi bagi DUN Permatang Pasir..kena le keluar awal sikit takut jalan jam...tambah2 kat Pekan Penanti..gerenti dia buat jalan sehala maka jadi jauh le perjalanan saya ke tempat exam di SMK Guar Perahu..walaupun sebenarnya dekat je dari rumah ..nasib baik saya tak kena mengundi (kita DUN Penanti) tapi bahangnya tetap terasa sbb berjiran...meriah betoi walaupun setiap hari hujan yang bkn hujan manja2 tapi yg lebat punyer tahap bdk2 kecik meraung...tak mcm masa DUN Penanti..agak suram.. ptg & malam esok jgn harap le nak keluar mana2, jalan dpn rmh sudah semestinya akan jam...gitu le setiap kali ada pilihanraya...nak buh gambar pun asyik terlupa nak bawa kamera setiap kali ke pasar..tengok le kot2 sempat ok...apa pun Selamat Menghadapi Peperiksaan PTK pada semua cikgu2 dan Selamat Mengundi kepada semua pengundi DUN Permatang Pasir...

1 comment:

msa said...

asl cikgu,
oh cikgu esok ya, saya TK1 khamis ni..(tak lepas2 lagi)
selamat menjawab cikgu..semoga berjaya..